Finans

 • Energi etterspør skritt tilbake i spillet

  Mens bearish oljehandlere holdt fokus på forsyningssiden av olje, glemte mange å fokusere på etterspørselssiden, og det er etterspørselssiden som drev olje tilbake til en tre ukes høy i går. Det setter olje tilbake til høyeste nivå siden den store aksjemarkedskorrigeringsfallet. Katalysatoren var en unseasonal 1,16 millioner fatdråpe i rå forsyning og fortsatte å rive brølende etterspørsel.
 • Ser på Afrika

  Afrika har lenge blitt forsømt av leting- og gruveselskaper - og deres investorer - men ressursutvinning vil utgjøre den viktigste økonomiske muligheten i Afrikas historie de kommende tiårene.
 • Kobolt og andre kritiske råmaterialer

  Med den nylig sterke støtten til elbiler har bruken av kobolt alene i denne sektoren ført til en formidabel etterspørsel etter elementet, og USA kan ikke fortsette å stole på at kobolten blir levert hovedsakelig fra Kina.
 • JP Morgan betaler $ 153,6 millioner for villedende investorer i CDO-salg

  JP Morgan betaler $ 153,6 millioner for å avgjøre SEC Charges av villedende investorer i CDO knyttet til amerikanske boligmarkedet. Harmed investorer får pengene tilbake, fast til å betale straff og endre praksis
 • Volatilitet og mulighet i energisektoren

  Quant Cycles (tidligere kalt Cycle Projection Oscillator) er et teknisk verktøy som bruker proprietære statistiske teknikker og komplekse algoritmer for å filtrere flere sykluser fra historiske data, kombinerer dem for å oppnå syklisk informasjon fra prisdata og deretter gir en grafisk fremstilling av deres produktive oppførsel. Andre proprietære frekvensdomeneteknikker er da ansatt for å oppnå syklene som er innebygd i prisen.
 • Watershed Event for USA

  Gull og sølv skinner mest lysende i inflasjonstidene - når kontanter er søppel gull og sølv skinner - og historien viser størst innflytelse på stigende verdifulle metallpriser er junior selskaper som er involvert i oppdagelsen og utviklingen.
 • Federal domstol sanksjoner råvare bassenget $ 46.9M

  Rektor er dømt til 97 måneders fengsel i en straffesak for samme ordning.
 • Ny for Traders: Chicago firmaet lanserer multi-strategi programmet

  Chicago-baserte investeringsforvalter Emil van Essen lanserer et nytt program kalt EvE Multi-Strategy Program.
 • Bernanke hemmelighet gir bort $ 16 billioner

  Hva tilsynet viste var utrolig: Fra desember 2007 til juni 2010 hadde Federal Reserve hemmelig bailed ut mange av verdens banker, selskaper og regjeringer ved å gi dem USD 16 000 000 000 000,00 - det er 16 billioner dollar.
 • På Handlingssenteret - NioGold

  NioGold Mining Corp. (NOX) er et ekstremt overbevisende gullspill, ledelsen har en godt gjennomtenkt plan for suksess, og de opererer i hjertet av et av verdens mest produktive gullproducerende områder.
 • Brent diagram peker på mulig korreksjon for råolje

  Råoljeprisen klarte å gjenopprette noen av sine tap som ble gjort umiddelbart etter MVAs ukentlige råvarelagerrapport som viste en uventet bygging. Både Brent og WTI oljekontrakter forblir nær de flerårige høyder de har hatt nylig.
 • Deficits & Money Drops Equal en høyere gullpris

  Investorer begynner å innse at gull er et lager av verdi og et trygt fristed i tider med uro.
 • Terasen Overtakelse av Kinder Morgan Official

  BC Utilities Commission har godkjent overtakelsen av BC utility firma Terasen av amerikansk-eide energigirant Kinder Morgan.
 • Sxr Uran Skiver Av Deler av US Yellowcake

  Sxr Uran fortsetter å slå hodene i uranmarkedet nå med planer om å kjøpe Rio Tintos fabrikk i Wyoming og US Energy Corps fabrikk i Utah og eiendommer i Wyoming, Utah, Colorado og Arizona.
 • NY Federal Court fryser Liquid Capital Mgmt. eiendeler

  CFTC belaster Liquid Capital med $ 2,1 millioner råvarebasseng oppfordring svindel, misappropriation, gir falske uttalelser og uriktige opplysninger til NFA.
 • The Big Australian og Brasil konsortiet

  Som regel er den mest vellykkede mannen i livet mannen som har den beste informasjonen. Hva vet du om potash?
 • Råtekniske produkter blir interessante på måneds slutt

  I januar 2015 brøt WTI råolje futures under sin langsiktige trendlinje som daterte tilbake til 1998-lavet på $ 10,65 per fat etter en otte måneders salg av råvarer fra over $ 100 til under $ 50. På den siste handelsdagen i januar 2015 oppstod råolje nær $ 3 i den siste timen av handel for å bosette seg over den langsiktige trendlinjen. Vi noterte det på det tidspunktet, som syntes å bekrefte betydningen av dette nivået.
 • Hva global gullproduksjon betyr for handelsmannen

  Gruveindustrien står overfor et økende antall utfordringer når det gjelder å levere gullet verden krever. Hvilken pris vil sikre at utfordringene kan løses?
 • Gold Mining M & A Ramps Up

  Gullgruvearbeidere gjør noe i bevegelse og risting. Faktisk gjennomgår denne bransjen en konsolidering i motsetning til alt vi har sett på oksemarkedet. Og av mange grunner kan dette bare være bare begynnelsen.
 • Global Silver Exploration

  Basert på det vi allerede vet om bransjens grunnleggende, kan vi samle en generell ide om konsentrasjonen av innsatsen. Enkelt sagt er det steder i verden hvor gunstig geologi og geopolitiske klimaer står opp som de mest attraktive.